Järjestöille suunnatut palvelut

Tarjoan räätälöityjä palveluita erilaisten yhteisöjen ja yritysten tarpeisiin. Tutuinta minulle ovat urheiluseuroille tarjottavat palvelut mutta olen toiminut myös esimerkiksi lastensuojelu – ja kehitystyöjärjestöjen parissa.

 

koulutustilaisuudet

Parhaimillaan onnistunut kehityspäivä vie koko yhteisöä eteenpäin! Onnistuneessa koulutustilaisuudessa on kuitenkin monta huomioon otettavaa asiaa, kuten esimerkiksi:

  • Oikeiden koulutusmenetelmien käyttö
  • Koulutuksen kannalta tarkoituksenmukaiset sisällöt ja tavoitteet
  • Koulutuspäivän rakenteen suunnittelu

Antaessasi asian koulutusalan ammattilaiselle, säästät aikaa ja varmistat, että tilaisuudesta tulee opettava ja positiivinen kokemus kaikille.

 

kasvatustieteelliset tutkimukset

Kasvatus on käytännön toimintaa, joka ei rajoitu vain koulutukseen ja oppimiseen. Jokainen meistä on paitsi kasvatuksen kohde niin usein myös itse kasvattaja. Kasvatustiede kuvailee, selittää ja auttaa ymmärtämään tätä inhimillistä vuorovaikutusta.

Kasvatustieteellisellä tutkimuksella voidaan esimerkiksi selvittää järjestön koulutustarpeita, työntekijöiden vahvuuksia ja jopa kuvailla yrityksen sisäistä dynamiikkaa. Tuottamalla uutta tietoa järjestöstä, luodaan sille samalla paremmat mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa!

Yksilöille suunnatut palvelut

Onko tärkeä koe tulossa? Ovatko opiskelustrategiat hukassa? Joskus jokainen voi tarvita henkilökohtaista konsultaatiota tai preppausta, mitä tulee opiskeluun. EVE tarjoaa myös yksilöille tarjottuja henkilökohtaisia palveluita. Pitkä kokemus opetuksen alalta takaa sen, että kokeisiin voi mennä huojentunein mielin.

 

koepreppaukset

Koepreppaus on yhdestä kolmeen kertaan sisältävä opetuspaketti, jossa opiskelijaa voidaan auttaa kokeiden lukemisessa. Preppaus sisältää opetuksen lisäksi harjoitusmateriaalin. Opetus voi tapahtua sovitusti joko oppilaan kotona tai muussa sovitussa tilassa.

 

koulutuskonsultaatio

Koulutuskonsultaatio on yleinen palvelumuoto Länsi- Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Koulutuskonsultaatio on nimensä mukaisesti koulutukseen liittyvää konsultaatiota. Tarjoamme neuvontaa esimerkiksi oppimistekniikoihin ja koulutusreittien suunnitteluun.